Reservering buitenbaan Budel

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Baan regelement buitenbanen Budel: (alleen voor leden SV AVRM)

***Lees zeker het nieuwe baan regelement Budel op deze website***

We verzamelen ons allen eerst in kantine op de schietbaan in Budel, ongeveer 15 minuten voor aanvang. Vervolgens deelt de baan commandant de banen in.
==>Iemand die niet aangemeld is, kan niet schieten!

Reservering buitenbanen Budel: (alleen voor leden SV AVRM)

Eigen bijdrage, noodzakelijk door de hoge baan kosten, aub betalen (=papiergeld) aan baan commandant in Budel voor aanvang schietbeurt!
Indien aangemeld en niet tijdig afgemeld, worden er extra kosten in rekening gebracht!

==>Inschrijving 30 november 300m baan gesloten, inschrijving 100m baan nog mogelijk.

***Als alle vakken goed zijn ingevuld, krijgt u automatisch een bevestigings melding in beeld!***